Trustpilot

Om oss

På Cool Creative Company är vi driven av att göra mat till något roligt, lätt och festlig. Vi tror på goda produkter ska vara tillgängliga och smaka fantastisk! Vår Havafiesta serie är med dens roliga varianter av smaker med at ge dig frihet när som helst på dygnet.

Vi är en dansk verksamhet med en dansk känsla för kvalité, säkerhet och trovärdighet. Vi önskar att göra dina gråa dagar mer färgglada och dina bra dagar till en fest!

Som vår verksamhetsnamn Cool Creative Company anspelar til, då vågar vi vara dem, som tar kaffe, bubble tea, cacao och chai latte från en “hyggelig” dryck til något som gör dig glad.

Vi tror på att alla produkter skapas af goda värden och en bra miljö. vi har därför fokus på hållbarhet, genomskinlighet och självklart god smak.

Hållbarhet

På Cool Creative Company är hållbarhet mer än bara klimatpolitik. Vi tror på att all verksamhet skapas mellan människor, därför fokuserar vi på vårt kaffe kommer från Rainforest Alliance gårdar och är UTZ certifierat.

Vi väljer också bara leverantörer som är nära vår produktions möjligheter för att minska transport och samtidigt säkra ett rätt värdegrund i vår värdekedja.

Genomskinlighet

För att säkerställa att våra produkter är av högsta kvalité har vi fokus på genomskinlighet under hela resan. Vi prater allt från materialleverantörer, till våra produktionskrav och slutprodukten som kommer ut i butik efter buteljering.

Den goda smak

Vi tror på att den goda smaken kommer från passion, autenticitet och kärlek. Vi använder inte de billiga konstgjorda alternativen. Vi är i ständig dialog med våra kunder, butiker och internt kring smakupplevelsen våra produkter ger. Vi är alltid av tron att strävan efter den perfekta smaken är vår oändliga resa och vi skulle hellre vänta med lansering av en ny smakvariant tills den är 100% finjusterad. Vi lägger en dygd i smakhantverkets uppriktighet, så att du blir glad när du dricker våra produkter.